پاسخ تطبیقی به پرتو و کاربردهای آن در پزشکی، درمان سرطان، اکتشافات فضایی و بیماری‌های عصبی

انتشار مقاله‌ای در زمینه "پاسخ تطبیقی به پرتو و کاربردهای آن در پزشکی، درمان سرطان، اکتشافات فضایی و بیماری‌های عصبی"

مرکز تحقیقات انستیتو کانسر پردیس با افتخار اعلام می‌دارد که پژوهشگران این مرکز، با همکاری پژوهشگران دیگری از ایران و پژوهشگرانی از کشورهای لهستان و ایالات متحده آمریکا، موفق به تهیه و انتشار مقاله‌ای علمی با عنوان "کاربرد پاسخ تطبیقی در درمان سرطان، بیماری های عصبی و سفرهای فضایی " شده‌اند.

این دستاورد، نشانه‌ای از تعهد علمی و پژوهشی این مرکز در مرزهای دانش پرتودرمانی، نوروبیولوژی و سلامت فضانوردان است.

جزییات بیشتر:

موضوع مقاله: این مقاله به بررسی مفهوم پاسخ تطبیقی به پرتو (Adaptive Response) می‌پردازد؛ پدیده‌ای زیستی که در آن، مواجهه با پرتوهای با دوز کم می‌تواند مقاومت موجود زنده را در برابر پرتوهای با دوز بالاتر افزایش دهد.

اهمیت پژوهش: این پدیده زیستی می‌تواند با استفاده از دوزهای پایین پرتو، مقاومت سلولی را در برابر پرتوهای بالاتر افزایش داده و از بافت‌های سالم محافظت کند. در حوزه سرطان، امکان افزایش تحمل سلول‌های سالم و کاهش مقاومت تومورها فراهم می‌شود. در پزشکی فضایی، این پژوهش از مدلی نوآورانه برای انتخاب فضانوردان با بیشترین میزان پاسخ تطبیقی سخن می‌گوید که می‌تواند آنان را در برابر پرتوهای کیهانی مقاوم‌تر سازد. در حوزه نورولوژی، نتایج امیدوارکننده‌ای در بهبود عملکرد بیماران آلزایمر با دوزهای پایین پرتو گزارش شده است.

پژوهشگران: این مقاله حاصل تلاش و همکاری تیم متخصصان و پژوهشگران برجسته مرکز تحقیقات انستیتو کانسر پردیس با پژوهشگران دیگر دنیا است.

انستیتو کانسر پردیس ضمن تبریک به تیم تحقیقاتی، امیدوار است که این پژوهش گامی موثر در جهت ارتقاء سطح علمی کشور و بهبود سلامت جامعه باشد.

تاریخ مطلب : 4 مرداد 1404 R 17:52

به این مطلب امتیاز دهید :



نظر خود را در مورد این مطلب بیان کنید .

لطفا نام و نام خانوادگی خود را وارد کنید (مثلا : رضا دهقان)
لطفا پست الکترونیک خود را وارد کنید پست ااکترونیک وارد شده معتبر نیست
فیلد نظر شما اجباری است .

Georgegar

Hi, roeddwn i eisiau gwybod eich pris.




طراحی و توسعه توسط افران