مرکز تحقیقات انستیتو کانسر پردیس با افتخار اعلام میدارد که پژوهشگران این مرکز، با همکاری پژوهشگران دیگری از ایران و پژوهشگرانی از کشورهای لهستان و ایالات متحده آمریکا، موفق به تهیه و انتشار مقالهای علمی با عنوان "کاربرد پاسخ تطبیقی در درمان سرطان، بیماری های عصبی و سفرهای فضایی " شدهاند.
این دستاورد، نشانهای از تعهد علمی و پژوهشی این مرکز در مرزهای دانش پرتودرمانی، نوروبیولوژی و سلامت فضانوردان است.
موضوع مقاله: این مقاله به بررسی مفهوم پاسخ تطبیقی به پرتو (Adaptive Response) میپردازد؛ پدیدهای زیستی که در آن، مواجهه با پرتوهای با دوز کم میتواند مقاومت موجود زنده را در برابر پرتوهای با دوز بالاتر افزایش دهد.
اهمیت پژوهش: این پدیده زیستی میتواند با استفاده از دوزهای پایین پرتو، مقاومت سلولی را در برابر پرتوهای بالاتر افزایش داده و از بافتهای سالم محافظت کند. در حوزه سرطان، امکان افزایش تحمل سلولهای سالم و کاهش مقاومت تومورها فراهم میشود. در پزشکی فضایی، این پژوهش از مدلی نوآورانه برای انتخاب فضانوردان با بیشترین میزان پاسخ تطبیقی سخن میگوید که میتواند آنان را در برابر پرتوهای کیهانی مقاومتر سازد. در حوزه نورولوژی، نتایج امیدوارکنندهای در بهبود عملکرد بیماران آلزایمر با دوزهای پایین پرتو گزارش شده است.
پژوهشگران: این مقاله حاصل تلاش و همکاری تیم متخصصان و پژوهشگران برجسته مرکز تحقیقات انستیتو کانسر پردیس با پژوهشگران دیگر دنیا است.
انستیتو کانسر پردیس ضمن تبریک به تیم تحقیقاتی، امیدوار است که این پژوهش گامی موثر در جهت ارتقاء سطح علمی کشور و بهبود سلامت جامعه باشد.
مجموعه درمانی پردیس شیراز در سال هشتاد وچهار با شعار سلامت نیاز نخست و با هدف ارتقاء سلامت مجموعه درمانی پردیس شهروندان در فضایی به وسعت چهارصد متر مربع و با بخشهای اورژانس، داروخانه و دندان پزشکی در شیراز آغاز بکار نمود.شهروندان در فضایی به وسعت چهارصد متر مربع و با بخشهای اورژانس، داروخانه و دندان پزشکی در شیراز آغاز بکار نمود.
لینک های مرتبط
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
اطلاعات تماس